Hemma idag igen

Sitter nu helt fastklistrad framför datorn och tittar på alla "Laguna beach" avsnitt. Såå bra! Man blir helt fast vid det. Vad kommer hända seeen..? Vill veta, vill veta. Längtar till när nästa säsong börjar igen..

Nu har nästan all snö smält bort.. Lite tråkigt, men varmare blir det. 8 grader var det igår kväll. Och det är ju ovanligt, eftersom det alltid brukar vara kallare på kvällarna?
Annars har jag vaknat med tuppen! hehe.. tja, snarare vid halv 9 men vaknade jag helt av mig själv, några minuter innan telefonen plingade.. Har druckit te och ätit rostade mackor, sett lite tv. Har också tittat runt på lite klädsajter. Har hittat lite grejer som var riktigt snygga! 
Nu tror jag att jag ska sätta på en film och ta en tuppis=P
Förresten det har inte kommit någon "outfit" på länge, men eftersom jag varit sjuk hela veckan så tycker jag det är ganska onödigt, liksom mjukisar och någon tröja, inte så kul och intressant att se. Men det kommer när jag blir frisk igen och har lite fantasi i mig. Ses!


Humor till 100%

Tror aldrig jag skrattat så här mycket till ett klipp förut!=D



HAHAHAHHAHAHAHAH!!!!!

Torsdag

Och jag som sov så djupt och skönt och tänkte att jag skulle få sovmorgon den här dan eftersom jag stannar hemma från skolan, men nej nej. Mobilen ringer och jag trodde att det var väcknings signalen, och stänger blint av den. Men sen 1 minut efter så tjuter den igen. Och när jag tar upp mobilen och ska se hur mycket klockan är så är det Erica som ringer. Svarade, och var inte säker på om jag var vid medvetande, jag lät säkert som en halvdöd zombie. Men efter det hade jag inga problem med att somna om igen. Sicken morgon..

Jag vaknar igen klockan 12, äter frukost med vindruvor. Det var dem godaste på länge, riktigt söta och hårda. Härligt härligt! Och imorse kom jag på att eftersom jag ska vara hemma idag så var det bara helt onödigt att jag satt uppe och pluggade spanskan. Det var ju tänkt att göra provet idag i skolan, men jag är fortfarande inte tillräckligt frisk för att gå till skolan. Så fysikprovet och spanskan får bli tills på måndag. Och idrottslektionen får också bli tills en annan gång.

Nu ska jag göra te och sitta och dega framför en film. Förresten filmen "Twilight" blev jag himla sugen på att se. Eftersom systern kom hem igår efter att ha sett den och sa att det var den bästa film hon sett. Ett måste till att se den filmen snart..



Alla dessa prov-.-

Är hemma idag igen.. Och imorgon ska jag (tror jag) göra både spanskaprov och fysikprov, och så har vi kemiläxa. Hur ska detta gå? Kommer aldrig kunna lära mig allting utantill.

Har inte gjort något idag, förutom sovit, ätit, smsat, bakat och varit inne på datan. Tittade mailen en snabbis också, och jag hade fått ett finsk mail. Det stog på finska, och eftersom jag inte kan ett dugg, så kunde jag inte läsa det heller. Riktigt onödigt tycker jag. Jo jag har pratat med Sofia som också är hemma idag. Du gör mig lycklig du! Vi ska ha gympalektion imorgon?! varför måste just allt hända då, herregud jag känner mig himla stressad! Jag tror jag dööör..

Men för att undvika det så måste jag äta, nu faktiskt. Kram!



Balla jag och Sofia=)

Fotbad

Har just "tagit hand" om fötterna. Haft i dem i varmt vatten några minuter. Tvättat, filat, tagit bort avskavt nagellack och smörjt in dem med forkräm. Känns som helt nya fossingar!=)
Och nu är dem instoppade i ett par strumpor och ett par riktigt gosiga tofflor. Härligt!

Vet inte rikgtigt vad jag ska göra nu.. Jo jag måste väl plugga, men vet inte om jag ska gå imorgon heller. Denna förkylning har hållt i sig ganska länge nu och det är riktigt jobbigt. Men jag har skolböcker, så jag kan jobba här hemma.

Nej jag ska ta mig en bok och läsa lite. Det var länge sen jag gjorde det. Men först ska jag göra te. Puss!♥

Lussebulle!

Hej bloggen!

Idag vaknade jag sent, tog mig en ordentlig sovmorgon. Skulle göra fysikprovet i skolan, men jag kan inte gå dit eftersom mina ögon är så röda, svullna och fyllda med tårar, alltså inte att jag är ledsen, men det blir så när jag är förkyld. Har druckit te och ätit pepparkakor. Och nu väntar jag på att min syster ska komma med kemiboken, hade ju prov idag, men det får jag göra en annan gång. Känns som jag missar massor i skolan nu. Fysikprovet idag, spanskaprov imorgon och läxor.. 

Men nu har mami kommit hem med lussebullar! Måste gå ner och äta nu. Cíao!

Sjukling

Ännu mer snö, nu hur tjockt lager som helst. Bilarna ser man knappt och minus grader är det nu. -Hello WINTER!

Idag är jag hemma. Pga samma anledning som igår. Förkyld & ont i halsen. Imorgon har vi fysikprov. Ena boken har jag i skolan, så den måste hämtas. Får sitta hela dan och plugga idag. Vet inte direkt om jag kommer kunna gå imorgon..
Har druckit varm oboy och sovit till 12. Det är vad jag har gjort idag=) har hunnit mede vääldigt mycket. Måste pluggeliplugga nu, ses!


Lite bilder


Skulle blåsa snö, men jag ser mest ut som en tomte :P


Det kom en virvelvind med snö mot Helena

Pluggdags

Ja, det hörs ju på ordet, måste plugga..

Sitter nu med fysiken (har prov på tisdag) & det är svårt så jag måste få in allt i huvudet. Har druckit 2 koppar te, och 1 kopp varm oboy. "Lindrar halsen" tydligen.
Tidigare så har jag och syster varit ute och andats in den friska luften. Trodde att jag skulle bli lite piggare då. Men nej, ingen skillnad. Och kallt var det så det blev på med fjällräven, tjockaste halsduken, mössa och vantar. Och självklart de mysiga skorna. Är fortfarande tjock i halsen, ögonen svider och näsan är röd. Typiskt alltså. Idag går jag på alvedon.

Vet inte om det blir någon skola för mig imorgon.. Får se, puss!

Frukost & halsont

GODMORGON!



Åt stor och god frukost & läste en kul och intressant bok. "Livets utveckling"  Det stod ganska mycket där, t.ex. hur människorna kommer se ut längre fram i tiden, osv. Sitter nu och tänkte göra te, har så ont i halsen. Har halsont och nästäppa ='( Har suttit och käkat starka tuggummin för att halsen ska bli bra, men icke. Någon som vet vad man ska göra när man har ont i halsen?

Hej vinterland

Godmorgon! Här är det vitt om man tittar ut genom fönstrena och tjockt lager snö på backen. SNÖSNÖSNÖ! =)

Igår kväll så spelade jag tennis med systern Helena och kompisen Louise. Det kändes i benen efteråt. Sen käkade vi räkor, och poppade popcorn i kastrull. Det blev lite fel ibland, men dom blev riktigt smarriga! Vi tittade på film, och sen var jag så trött så jag gick och la mig och somnade på en gång.

Vaknade med magont, ont i halsen, och täppt i näsan. Inget gott tecken. Mår dåligt. För idag ska jag och Sofia på en grej som vi planerat ett tag..

Ska käka frukost nu och se till att det blir bättre.. Kram!

Kort fredag

Heejsan! Kunde tyvärr inte skriva något mer igår eftersom mitt internet hackade..
Det var riktigt kallt ute imorse, så det blev på med tjockjackan, mössa och vantar.

Kom till skolan och hade mentortid första lektionen, gick snabbt, sen hade vi bild istället för svenska och so. Hade det i ungefär 2 timmar. Det blev en ganska lång lunch så jag, Sofia, Amelia och Shannon gick hem till mig och tittade på "Mamma Mia!" och den är lika bra som alltid. Sen var det engelska då vi hade en vikare, satt bara vid datorn och skulle svara på lite frågor. Så nu är jag hemma och har bakat en kladdkaka. Goodiiee,,.=) Nu tittar jag på tv, men jag måste antagligen gå tillbaka till skolan för att hämta kemiboken, har mycket prov nästa vecka. Hörs!

Outfit



Vita knästrumpor - H&M
Leggings - Vila
Kjol - Egen
Linne - H&M
Kofta - Gina tricot

Onsdag

Hola hola!
Vaknade piggt ungefär vid 7. Duschade, åt frukost och gick till skolan. Inget speciellt hände där, bara vanliga lektioner. Kom hem och käkade lite pepparkakor och te. Jag längtar tills man bakar lussebullar och pepparkakor. Det är så mysig tid då & nu är det endast 1 månad kvar tills jullavslutningen! Detta går snabbt tycker jag. Har också en resa att se fram emot den 21 december. Lääängtar...

Håller på att skriva ner lite läxor, och måste börja plugga till fysikprovet. Och egentligen ska vi ha prov på onsdag nästa vecka, men det kanske inte blir så, det får vi reda på imorgon.
Ska plugga och titta på tv nu, ses!<3


Dagens;

Kan både STÅ&GÅ igen!:D



I'm wearing;

Tunika - Louiza
Mjukisbyxor - Juicy
& Knallrosa strumpor!=)

Ont i benen

Helloo!=)
Allt bra med er? Jag vaknade vid halv åtta, och då hade jag jätte ont i mina ben.:/ Jag kunde knappast stå, så nu får jag bara sitta och ta det lungt! Kunde inte somna om heller, så jag ska titta mer på "Little Britain" och göra en kopp te, så kanske jag inte lider lika mycket.

Ska gå ner och äta frukost med morfar nu!:) Ha en bra dag!<3


Försvarets hudsalva

Jag rekomenderar VERKLIGEN starkt försvarets hudsalva. Passar fint nu till jul, då man brukar få extra torra läppar. Man kan också ha salvan på torra armbågar och fötter, m.m.

Det bästa "läppbalsamet" någonsin! Finns på apoteket. Den stora kostar 29 kr.
Finns nu i rosa då du stödjer 'Rosa Bandet'

Försvarets hudsalva i rosa


Julkänsla

Hej på er!
Inatt fick jag sova på en "turistsäng" (som jag kommer använda hela veckan ut) eftersom morfar är på besök!:) Den är faktiskt riktigt bekväm och skön. Man sover jätte djupt i den. Men jag har en extramadrass förstås. Vaknade 1 minut innan larmet på klockan går. Skickligt! om jag själv får säga. Stängde av alarmet så jag inte föstörde de andras nattsömn.
Jag snoozade lite, ville inte gå upp. Det var svinkallt imorse, det var minus-grader. Satte på mig jeans, och en vit- långärmad tröja under en t-shirt. Slappt och skönt. Tänkte att jag skulle hinna sätta på te på morgonen, men det hann jag inte så jag slängde i mig en macka och så bar det iväg till skolan.

Började med spanska, och som vanligt kommer jag typ 1 min försent. Sen fick vi tillbaka matteprovet på matten 10.5/ 14. Helt OK! Hade kör idag också. Vi sjöng massa julsånger, och då kändes det som riktig jul! Allt prat om Lucia och så. Sen hade jag omprov på kemin, medans de andra i klassen skulle dansa så fick jag sitta i kemisalen och tråka. Fick alla rätt och känner mig otroligt stolt!


(Bilder från igår) Önskade att snön kunde stanna kvar.


Jag gick hem vid 3-tiden och njöt av den härliga och frächa luften utomhus. Kom hem precis när mamma hade värmt bullar, gjort te och lagt fram pepparkakor. Sicken lycka! Käkade det och nu håller jag på med designen på bloggen. Försöker hitta en snygg header också, (min kanske är lite för somrig för tillfället, eller vad tycker ni? hihi..) men det får jag fixa lite senare för nu ska jag göra lite läxor. Hörs hörni!♥

Söndag

Sista dagen på helgen. Lite synd, eftersom jag har kemiprov på måndag..

Imorse tog jag en lång sovmorgon, vaknade och år frukost. Sen har jag sett på film. Och när jag tittade ut genom fönstret så såg jag snöflingor. Det snöade riktigt mycket. Fick vinterkänsla första gången på året nu. Sen kom mamma, morfar och systern hem. Vi firade pappas födelsedag. Av barnen fick han två filmboxar. Varav en "Little Britain" & nu sitter vi och tittar på den. Himla roligt. Ska checka vidare nu. Puss!


En galen kväll!

Okej, nu har jag en himla massa saker jag bara måste få ur mig och berätta. Jo som ni vet så har ju sofia sovit hos mig från igår tills idag. Det har hänt väldigt mycket grejer. Så nu ska jag berätta vad vi har haft för oss.. i detaljer:

Det började med att sofia kom hit, vid klockan halv 5. Vi höll på att göra akrobatiska gymparörelser på två madrasser i rummet. Sen gick vi ner i min källare. Där satt vi och pratade med en massa roliga människor. Verkligen roliga (drivningsmedel) människor. Efter det så ringde far min och jag sa att vi inte kunde ha en kväll utan massa snacks. Så jag beställde chips, godis och läsk. Efter en stund kom papi hem och då satte jag och sofia igång att göra hamburgare. Vi stekte och skar. Efter att ha ätit en stor hamburgare så blev vi proppmätta, och undrade hur vi skulle få i oss allt godis. Men det fick vi, vi satt och käkade onyttigheter, medans vi snackade om massor av saker.




Och det här är självaste händelsen:

Jag & Sofia gick ut på en promenad, klockan var ungefär halv 11. Jag (som är himla mörkrädd) var rädd, men eftersom jag hade Sofia vid min sida så var det inte ett jätte-problem. Men ute vandrade vi runt lite grann. Och sen när vi skulle gå hem, och då krockar jag jätte hårt med Sofia som står bakom mig. Jag trillar på marken, och Sofia fick sjukt ont i näsan. Och jag hade jätte ont i huvet.

Vi skrattade åt det här länge efteråt. Hur lyckas man? Bara Sofia& Susanna!:D

Sen så skulle vi se på film, det blev "White Chicks". Gud så bra den är. Men vi somnade, och hann aldrig se klart på den. Vi hade den bästa kvällen på länge :P Idag vaknade vi sent. Käkade lite frukost och sen hann vi bara packa, så skulle Soppan hem till sig. Och här sitter jag. Ska titta på film med systern. Ha det bra!
  
kvällsmys                        CHIPS!:)
 

Betyder ännu en helg!

Hallå där!

Idag har det gått snabbt och härligt, dock inte bra väder..=/ men det kan man ju inte göra något åt. Fast jag började använda min lite tjockare jacka idag, som är såå mysig. Glad för det! Hade 3 riktiga lektioner + den första, men den är endast i 20 min, det är bara information om nästa vecka. I svenskan så hade vi förhör, och när jag väl tittar på pappret så får jag en helt blackout! det var så läskigt, jag kom inte ihåg något jag hade pluggat på. Men jag skrev in lite ord här och var, och efter lektionen sa jag det till läraren. Men det skulle ordna sig så det var inget jag behövde oroa mig för. puuh! Och sista lektionen var engelska, då mina ögon började svida som tusan! riktigt irriterande. Men det var för att jag och sofia hade varit ute i blåsten, och så blir blöt i ögonen när man kommer in igen. Jobbigt, jobbigt.

en bild som ger väldans massa minnen ♥

Idag ska bästa sofia komma hit och sova. Vi ska ha riktigt trevligt och mysigt. Jag fick också min ögonfransböjare idag! JIPPIE!<3 tack soppan!=) Sitter nu med en mugg te i handen. Gott såhär när det är mörkt & kallt ute. På måndag har jag kemiprov (ska göras om). Så jag måste plugga lite grann i helgen. Vi hörs!

Lång dag

Hej allesammans! Hoppas ni mår bra, själv är jag lite stressad, mycket trött och har ont i huvet.

Idag har jag börjat dagen med spanskalektion. Vi fick göra "lekar" som faktiskt var kul, jämfört med det vi brukar göra. Sen var det matte, trodde att vi skulle få tillbaka matteprovet, men nej det fick vi inte. Hoppas att det gick bra! Musiken var kul som vanligt, läraren har humor. Innan idrotten så gick jag in och tittade på datan, och jag fick se mitt so prov! Måste göra om provet, ååh man blir inte glad av dessa nyheter. Men det var hur svårt som helt, och inte alls sånt man skulle öva på. Sen var det idrott, och den gick också fort, torsdagar är dom längsta dagarna vi går, men det går ändå himla snabbt, känns det i alla fall som. Hade lång tid kvar tills bilden började kl 3 och då var det mörkt ute. Jag hade då på mig mjukisbyxorna sista lektionen, det var himla skönt och slappt. Lektionen gick trögt, och man var riktigt trött. Nästan så man slumrade till, så blir det alltid. När vi slutade kl 4, var det svart som natten ute =P Det var nästa helt tomt på skolan, så då gick vi några till pavven och köpte godsaker, bla 12 dundergoda kolor! Dom satt fint i magen.

Jag gick hem vid halv fem tiden. Åt lite glass och pepparkakor. inte så nyttigt, menmen. Ska nu göra på lite läxor, och lyssna på lite harmonisk musik så jag kommer i rätt stämning =D Känner mig stressad, inte vet jag varför, men jag måste ta det lite lugnt och "komma ner i varv" eller hur man än brukar säga. Jag kommer nog med bilder lite senare också. Puss!♥

Jag har besök!

Ursäkta att jag inte skrivit på ett tag.. Har aldrig blivit av. Men nu är jag hemma med Sofia. dagen började med matteprov. Det var ganska svårt, men jag tyckte att det gick helt okej så man får hoppas på det bästa! Sen var det dags att röra på sig lite grann på idrotten. Där gjorde vi kombitations- träningar, var jobbigt. På so:n så lärde jag mig väldigt mycket, ovanligt mycket faktiskt. En hel historia. Sen gick jag hem, och Sofia hade franska. Så jag väntade hemma på henne sen gick jag och mötte henne.

Vi har gjort en riktigt ball grej. Vi tröck våra huvuden mot en kopieringsapparat och så blev det bilder. Så himla roligt, bilderna blev skitcoola. Kan tyvärr inte lägga upp dom, för då måste man ta kort på dom, och det blir inte bra. Men det var verkligen jättekul. Har sorterat dom och skrattat en himla massa åt dom.

Nu håller jag på med engelskaläxan, man ska översätta någon konstig text. Ska snart sätta på tevatten och dricka en stor kopp te. Ha det bra!
(lovar att skriva oftare)

Mamma Mia!

Åååh, det var den bästa filmen! Har alltid hållt på och säga att jag ska se den, men det har aldrig riktigt blivit av.. Men jag såg den nu, ojj vad den var bra! Älskar alla låtar och det verkade vara så himla härligt på den där ön.. Bara levde mig in i filmen helt, otroligt bra. Rekomenderas VERKLIGEN!=)

Nu ska jag gå & lägga mig, måste orka upp imorgon. Har en ny dag att se fram emot. Godnatt!♥

Lista:)

1. Namn? Susanna men kallas Sanna
2. Ålder? 13 år
3. Vart bor du? Stockholm
4. Bor tillsammans med? familjen
5. Husdjur? hade en kanin, inga nu
6. Färg på ditt hus? gult
7. När är du född? 30 oktober
8. Klass?  7E
9. Vilket år tar du studenten? 2014
10. Något jobb? nix
11. När ska du sova? när jag blir trött
13. Duschat idag?
14. Kramat någon idag? japp
15. Pussat någon idag? aa
16. Vad har du ätit idag? lunch, te och kaka
17. Dagens klädsel? jeans och skjorta
18. Dagens smink? puder & mascara 
19. Vem fick du senast sms ifrån? hmm, måste vart felicia
20. Dagens roligaste? när fiip blev sminkad:)
21. Har du många vänner? jarå!
22. Vem saknade du senast? oh, många.
23. vem kramade du senast? no koll
24. Hur många har varit otrogna med dig? nada
25. Har du pojk-/flickvän? nepp
26. Vem pratade du med i telefon senast? mami


FAVORIT :
31
. Film? antingen skräckis eller en riktigt rolig!
32. Låt? Untoched
33. Mat? köttbullar!=)
34. Dryck? Iscold vatten
35. Färg? rosa, grön
37. Stad? stockholm
38. Land? Mexico
39. Ämne i skolan? har inget tyvärr.,
40. År? Kan inte välja


ANTINGEN ELLER :
51. Svart eller vitt? vitt
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på..
54. Tv-spel eller datorspel? tv!
55. Singel eller upptagen? beror också på.
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead?  playahead
58. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad:D
59. Big Brother eller Paradise Hotel? hmm..
60. Svart hår eller blont? blont
61. Blåa ögon eller bruna? blåa
62. Choklad eller lakrits? CHOKLAD!
63. Göteborg eller Stockholm? stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? cola
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt? randigt


VAD :
90. Gör dig glad? mina vänner som har humor!=D
91. Gör dig ledsen? när jag själv suger-.-
92. Vad vill du helst göra nu? så snabbt tänker jag inte
93. Önskar du att du slapp göra? alla skitprov
94. Vill du ha nu? en nutella..mmm(:
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? fyllde nästan just år
96. Längtar du till? jullovet till bali
97. Tycker du om dina betyg? sucks just nu,
98. Ångrar du i ditt liv? nej faktiskt inget
99. Är det bästa som har hänt dig? mycket<3
100. Hur mycket är klockan? 17.40


Äntligen helg!

Helgen är kommen. Himla härligt alltså! Idag har vi haft få lektioner. Första lektionen sitter man bara och pratar i ca 20 min. Sen var det svenska, gick också väldans fort. Skulle ju ha so förhör idag. Jag var lite smånervös för att jag kunde inte riktigt allt, eftersom innan hade läraren sagt att förhöret skulle vara några sidor. Och när vi får det....3?! eehm, ja läxförhöret bestod av 3 frågor, det var ju jättemånga.. verkligen.-.- Men dom var ändå ganska svåra, får se hur det gått senare! Det gick iaf på 10 min, men man behövde vara kvar lite till., Då fick vi extra lång lunch, alltid behövligt. Jo man skulle klä ut sig idag, jag hade en döskalle på huvet som jag fick låna av käre vän. Men den satt så hårt att jag inte kunde ha den längre.

Gick hem halv 2. Bakade en kladdkaka som jag ska bjussa på! Har tittat på lite intressanta program som 'project runway' och 'vänner'. Alltid lika kul. Ska smaka av kakan nu, puss & kram!


Jag är såå trött

Hejsan!
Nu håller jag på att somna, jag är grymt trött efter en himla lång dag. Har haft extremt jobbiga lektioner. Men jag kom hem vid ungefär 5 då det var mörkt ute, efter att ha varit på pavven med gott folk. Och nu sitter jag och tränar till so förhöret imorgon.. Åååh vad det är jobbigt, jätte många sidor, och jag är inte säker på vad man ska träna extra mycket på. När jag satt och pluggade lutade jag huvudet på en kudde bara som stöd, och helt plötsligt vaknade jag av att min telefon ringde, så lätt somnar jag. Har ätit lite nu och har druckit te.
Men nu måste jag återgå till pluggandet. Puss på er!

Prov..

Imorgon har jag kemiprov. *Suck*..-.-  Jag måste iallafall spendera hela kvällen åt att plugga. Vääldigt långtråkigt! Men jag har ganska stor press på mig själv, som sagt på det förra provet gick det inte så bra så jag måste ta igen lite. Ett måste med varm choklad till pluggandet. Kan inte plugga om jag inte har något att dricka:) Måste fixa det nu, godnatt!

Lite nödvändigt sådär:


Jättesöt klänning - H&M                                        Myskofta - Lindex


   
& otroligt god parfym!<3

Onsdag

Hello everybody!=) Hoppas ni mår fint. Jag är ganska lycklig nu. Varför vet jag inte men jag är bara ovanligt pigg. Ett plus är att det är fint väder här.

Onsdag idag. Matte i starten, jag och anna gick som vanligt ut. Det gick ganska snabbt. Idrotten spelade vi volleyboll. Inget jag är bra på, men det funkade väl helt ok! Sen var det so lektion, det var kuligt. Jag och erica satt och ritade några otroligt fina gubbar för det mesta. Vad gör man annars om man har tråkigt?:)  På spanskan (som de flesta INTE avgudar) så hade vi vikarie. Vissa skrek av lycka, bl.a jag. Vikarien kunde inte ens spanska, det gjorde lektionen något bättre. Vi skulle skriva lite, gick dunderfort, sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så att jag och anna satt och lyssnade på hög musik och ritade lite vi också. Slutade tidigare än vanligt.

När jag kom hem så tänkte jag baka. Det var meningen att det skulle bli gott, men eftersom jag inte hade något recept så blev det inte gott. Det blev verkligen äckligt! Jag visste inte att man kunde baka äckliga saker, hur konstiga grejser man hällde i. men nu är det bevisat.
Ska snart möta fellanrellan, tror hon slutar snart.. hmm, vi får se. Kram!♥



vad tycks?;)

Oväntat..

Hallå på er!
Imorse i skolan, så var det många som sa att vi skulle ha prov. Jag blev riktigt sur då eftersom jag inte visste det. Provet skulle ju vara på torsdag? När vi hade första lektionen so, så frågade allihopa om vi hade prov. Men nej det hade vi inte. Och då frågade vi om vad vi hade prov på till onsdag, men då blev svaret att vi skulle strunta i det för att vi var så duktiga ändå. Det var ju en glad nyhet, men vi har fortfarande kemiprov på torsdag. Men jag blev uppskrämd i onödan.. -.- 

Men skolan fortsatte som vanligt, ovanlig fysik bara. Sen gick jag hem, så gjorde jag självklart te som alltid och åt lite, och nu tänkte jag ladda ner lite bra låtar till ipoden, och sen faktiskt titta på film eftersom man inte har något att plugga till imorrn. I Now Pronounce You Chuck and Larry, hört att den ska vara rolig, och behöver en liten energikick nu. Jo min syster kom ju hem från Paris igår, och då hade hon köpt en jättefin klänning till mig! Verkligen skitsnygg, är helt dödskär i den (Lägger in en bild på den snart) Ska fixa filmen nu. Puss!


Haha, behövde bara! =D

Nytt!

Ursäkta mig för att det inte blivit något inlägg på de senaste dagarna, jag har bara inte haft någon alls lust att skriva.. Men sånt händer, och jag hoppas att det inte händer igen..
Ska nu ta och krypa ner under täcket, med en bok som jag skulle läst ut, och äta lite mörk choklad. Jag väntar också på att systern ska komma hem från Paris med min 'starbucks'- termos, (eller hur det nu kan stavas) Hare bra så länge!<3