Fixat & tricksat

Hallå! Hoppas ni mår bra, för det gör inte jag. Jag har ont i huvudet och är hungrig. Har suttit alldeles för länge vid datan känner jag nu.

Nu är äntligen profilbilden tillbaka. Den försvann helt plötsligt, och jag har fått suttit jätte länge och krånglat, men nu syns den, men tack vare designadinblogg.se är problemet fixat. En riktigt bra hemsida! Det står allt man behöver veta!

Ska ordna till lite grejer i rummet nu, puss!


Sent, sent, sent

Nu är klockan rätt så mycket, borde egentligen men jag hinner med ett snabbt inlägg här.
Jo imorse så gick jag och systern på promenad. Det var runt tio. Det var väldigt härligt och uppfriskande! Man kände sig väldigt hurtig, och dessutom så sprang jag upp& ner för en brant backe... 3 GÅNGER! Jag är nöjd!

Jag och felicia åkte in handlade lite. Hon köpte sig ett par lösnaglar, medans jag köpte ett paket 'Ben and Jerry's' åååh så gott det är! Har inte ätit det på ett tag, så man bara njöt av varje sked man slevade i sig.
Sen skulle  vi åka hem, men då råkade vi inte tänka så mycket så vi satte oss på fel tåg.-.-.. korkade som vi är. Så vi fick gå hem till felicia. Det gick segt och det var kallt ute, men jag blev uppmuntrad av glassen som jag hade kvar, så det var bara att fortsätta.
Sen var vi hemma lite grann, drack te och spelade biljard. Har blivit riktigt bra på det faktiskt! Vid 5 så var det kålsvart ute. Herregud, det blir mörkare och mörkare hela tiden. Jag gick hem i mörkret och kylan. När jag kom hem så åt jag middag, och tittade på film. Epic movie blev det idag. Den var såå himla rolig! Man satt nästan och grät av skratt! haha, men nu måste jag gå och lägga mig. Blir väl inte många timmars sova inatt. Godnatt..<3


morgonpromenaden!

Ny dag, som alltid!

Ännu en ledighetsdag då man kan göra vad man vill. Och eftersom jag inte hade för mig något speciellt idag & eftersom inte min och Helenas promenader någonsin blir av, så jag tog cykeln och trampade iväg mot Felicias hus. Kom dit runt halv två tiden. Sen dess har jag varit där. Vi spelade Wii en stund, väldigt kul! hade supertrevligt. Sen cyklade jag hem typ halv 6. Det var riktigt, riktigt mörkt & kallt ute. Men jag fick sällskap en bit, så det var inte så hemskt. Kom hem, träffade kussen som kommit, hon och systern ska åka till Frankrike, spännande! (dock borta under min födelsedag..=( lite synd. Men nu är det endast 3 dagar kvar..) sen satte jag på mig mjukisdressen, tänkte göra lite te, men det var mat. Så jag åt middag. Nu lyssnar på lite härlig musik och skriver här. Tänkte snart titta på en mysig film.

Förresten igår kväll efter 'Hancock' så såg jag på 'Bernhad och Bianca' haha,, den är bara för gullig! Speciellt eftersom dom r så små och just att dom är möss. Det var en av mina favoritfilmer när jag var mindre, så jag tänkte; Varför inte frächa upp minnet lite grann, en härlig klassiker. Men jag hann tyvärr inte se klart filmen eftersom jag somnade, men man kan ju alltid se det någon annan gång..

Nu ska jag göra iordning en STOR kopp te. Mmmmmmm va det är gott. Hur skulle det sett ut om det inte fanns? man vill ju inte ens tänka tanken!
Men efter det tror jag att jag ska sätta på en film, krypa ner under min mysiga, rosa flisfilt och slumra till lite, haha! Ha det bra tills vidare!


Hancock

Måste bli ett snabbt inlägg här, just nu håller mina ögonlock på att falla ihop, orkar knappt hålla dom uppe. Har just sett filmen hancock, Will Smith var huvudpersonen. Inte riktigt min typ av film, ganska overklig, men ändå, bra till slut! Att rekomendera för dom som gillar action och.. hmm,. flygning kanske:)
japp men jag skriver mer imorgon, godnatt med er!


Vintertid

Har ni ställt om klockorna? Dags för vintertid. Det blir bara kallare och kallare för varje dag som går känns det som. Men vinter tycker jag inte att man kan kalla det än. Det finns fortfarande färgglada blad som ligger på marken, så man får inte förhasta sig =)
Skulle ha promenerat imorse, men jag kunde inte komma upp ur sängen och jag var alldeles för slö, dessutom var det så stormigt ute. Så jag somnade om.
Nu ska jag gå och titta på film (det vanliga) tittar alltför ofta på film.
Men om man älskar att titta på film så gör man! Kram♥




Tråkväder. Under my umberella-ella-ella...

TV kväll

Sitter nu i min säng och tittar på lite filmer. Just nu är filmer Mirrors på igen. Såg på den i torsdags, fortfarande lika äcklig och hemsk! men vad gör man inte för sin syster:)  ska fixa lite mackor och något gott att dricka och så sätts favoritserien "The Hills" på. Passar perfekt ikväll, med blåsten utanför fönstret. hihi, Nattinatti!


haha, grymt goda mackor& ett stort glas mjölk!

Riktigt höstväder

Hej allihopa!

Jag hann tyvärr inte skriva igår eftersom min dag var så fullsmockad. Men jag var iallafall på bio med min kära vän Sofia. Vi såg "high school musical 3" allt jag kan är bara att skratta åt den!:D den var så grymt roligt att jag satt och skratta i hela biosalongen. Men innan så åt vi lite middag, det var riktigt mysigt, sen var det hem som gällde. När jag kom hem så tittade jag på en film, och sen gick jag & la mig, var riktigt trött.

Vaknade 10 imorse, ville helst av allt ligga kvar under det varma täcket, mörkt, kallt och blåsigt ute, verkligen höstväder. men jag behövde verkligen gå upp. Gick ner och åt frukost som jag blev mätt av. Sen var det meningen att jag och syster skulle ut och promenera lite grann, men istället hade jag lite smålust att städa rummet, så jag satte igång att röja undan lite saker så att det blev riktigt välstädat och fint. Super nöjd med dagens syssla. Nu ska jag ut och jogga så att jag får upp konditionen något. Skriver senare, Puss & Kram!

lovets början..

Hola!
Idag spelades innebandyn i skolan, till klockan 12. vet inte riktigt vilken plats vi kom på, men jag skulle gissa 2:a eller 3:a eller vad dom nu sa,, sen gick sofia &jag hem till mig, båda var så trötta. men sen när vi fick i oss lite mat i magen så piggnade vi till igen:) sen tittade vi på "i know what you did last summer", såå läskig, pinka nästan i brallan när man skräms så... tittade också på den andra filmen, men hann inte se klart den, ska nog kanske se klart den snart, annars vet man ju inte hur den slutar! sen var det meningen att jag skulle spela fotbollsmatch, men jag har inte spelat fotboll på ca 1 år så jag är inte i den bästa konditions-fasen just nu, så det sket jag i+ att jag inte hade någon alls lust att spela, var så grymt trött, mina ögon var så torra att jag inte kunde hålla dom öppna!

Men snart bär det av hem till amelia. Där ska vi titta på film med många andra och ha lite mys med en massa godsaker. (jag vet, inte så bra, men vafan, det är början på ett lov, så varför inte smälla till nu!)
just nu sitter med en kopp te, (jag vet jag dricker alltid det, men det är så himla gott så man kan bara inte låta bli!) & en mörk choklad, både gott och nyttigt! lyssnar på lite härlig musik och bara degar.
annars har det inte hänt så jätte mycket idag, en inte så speciell torsdag, vad mer kan jag säga. ska snart fixa mig, och äta lite gott. see you guys later!




det något taggade laget! bra kämpat tjejer!

SNART LOV!

helloo bloggen:)

Bara en dag kvar tills LOV!! (lediga på fredag!) herregud ,jag är så grymt glad, äntligen slipper man skolan ett tag, ska bli såå härligt!
Idag har vi haft en ganska kort dag, vaknade halv åtta, orkade inte med linserna just idag, så jag tog på mig glasögonen, gick jag osminkad till skolan, segade mig igenom lektionerna & sen slutade. På gympan så råkade jag trampa i en stor, blört lerhög, så härlig känsla asså, blääh! mina vita skor blev plötsligt svarta, inte smart.. Verkligen INTE!
fick också reda på biologi-provet idag, inget jag blev direkt nöjd över-.-..............
när jag kom hem från skolan så bakade jag någon slags deg, hittade på eget recept, och resultatet blev lyckat! sen tittade jag, helena och louise på en skräckis"mirrors", så sjukt äcklig och lite småskumm, men annars var den bra!
hann tyvärr inte skriva igår eftersom det inte gick att gå in på hemsidan, men nu lyckas jag, yess!

imorgon så blir det innebandy hela dan, skönt att slippa lektioner. klasserna ska möta varandra,. Och så får vi se då vem som tar hem segern!=D
ska titta på lite tv nu, sätta på mig min sköna mjukisdräkt och dricka lite te i min sackosäck, eller hur det än stavas.
puss på er allihop!♥

Måndag

Idag vaknade jag  kl. 6 av någon konstig anledning, (för jag vaknar alltid så himla sent annars). Jag kunde inte somna om så jag hämtade datan, och fixade lite med bloggen. Sen grattade vi min syster som fyller år. GRATTIS!
jag somnade ialla fall om efter det.
Fredagkväll var  hur lyckat som helst! dansade tills man var helt slut. kom hem sen ganska sent, drack lite varmt oboy, & sen somande jag. Lördag var en slappardag, var helt trött efter kvällen, hade ont i fötterna och var allmänt seg.
Och i söndags så var jag också ganska trög av mig. Inget speciellt som hände.
Ska jag skriva nån engelska presentation tills imorgon. Ska handla om 'bästa resan' eller 'ett barndomsminne'. har no idea vad jag ska ta.. men jag har 0% lust att göra det så först ska jag se på lite tv:)
SEN kan jag göra engelskan.. <3